Navigation Menu+

Livet på Aaraas gård

Publisert den 10. mar 2011 av

Eierne av Aaraas gård i Søndre Nittedal planlegger nye aktiviteter på den tradisjonelle korngården. De ønsker mennesker inn på tunet, og vil legge til rette for møter og fest i fjøset.

Plassering i kart

Møter for bedrifter og private, "Inn på tunet" og matopplevelser, er viktige stikkord for næringsutviklingen som Margrethe og Olav Aaraas nå planlegger. Høsten 2011 skal fjøset på gården innredes til møte- og selskapslokaler. I 2012 håper de to bøndene å få reist ei "matstue", en kombinasjon av kjøkken og kurslokaler med en innebygt gammeldags steinovn. Noen dager i uka ønsker de å ta imot mennesker som vil vere en del av et sosialt fellesskap, og kanskje delta i aktiviteter på gården.

Den digitale fortellingen "Livet på Aaraas gård" er et studentarbeid ved Høgskulen i Sogn og Fjordane våren 2011. Bildene som viser selskapslokaler og en steinovn er hentet fra andre steder. De blir erstattet av reelle bilder etter hvert som våre egne lokaler kommer i stand. Fra september 2011 vil vi ha oppdatert informasjon om oss og våre tilbud på hjemmesiden www.aaraasgard.no

CC BY-SA 4.0
Livet på Aaraas gård av Margrethe Henden Aaraas er lisensiert under ein Creative Commons Namngjeving-Deling på same premissar 4.0 internasjonal lisens.

Forfattar: Margrethe Henden Aaraas, 2011
Kommune: Aaraas gård

Skriv ein kommentar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Du kan bruka desse HTML-knaggane og eigenskapane: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>